Një vajzë nga Anglia, ka nisur një trajtim si me shaka me shoqet e saj.

Ajo vendosi sperrmë në fytyrë gjatë natës dhe kur është zgjuar në mëngjes nuk ka mundur t’u besojë syve nga rezultati qe pa.

Shumë prej akneve që vajza kishte në fytyrë janë zh dukur.

Sperrma është rekomanduar prej kohësh, por le të themi se duhet guxim për ta bërë një trajtim të tillë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *