Thuhet se nëntori është një muaj i mirë dhe i begatë dhe do të sjellë vetëm lumturi në jetën e gjithkujt.

Do të ishte shumë e bukur për ta besuar këtë teòri pasi një vit më parë në nëntor, kemi përjètùar shumë vùájtje dhe dhímbje në çdo aspekt të jetës dhe tani na duhet shumë páqe dhe shèrim për jetën tonë.

Por, duhet se më në fùnd Universi ka sjellë bekim për të gjithë ju dhe nuk do të përjètojmë më momentet që na shkáktuan strès, dèprèsíon dhe mákthe.

Ajo që na nèvòjitet sa më shumë në jetën tonë është fati dhe pse jo shumë fat si në shëndet ashtu edhe në prosperitet (párá).

Edhe dashuria është një çështje që nuk mùnd ta lëmë pas por shumica e njerëzve në lùtjet e tyre kanë shëndetit si kërkesën më të madhe për Universin dhe më pas párátë dhe gjetjen e dashurisë së pèrjètshme.

Sa prej jush në këto momente do të donin të lexonin një pjesë të të ardhmes së tyre?

Ne nuk themi se kemi fùqínë e plotë për të parë të ardhmen, por me anë të shenjave të fatit ne arrijmë të shpjegojmë se çfarë ju ndodh bazuar në zgjedhjen që ju bëni.

E pra, ky test i sotëm do t’ju tregojë për 3 numëra dhe ju duhet vetëm të zgjidhni njërin prej tyre dhe më pas të jetë të qetë dhe gati për të zbuluar atë që parashikohet saktë për ju.

NUMRI 1 – Një mik/mikeshë po i tènton në fshèhtësi të gjitha mënýrat për t’i bërë kèq!

Ju duhet që t’i kùshtoni sa më shumë vëmendje këtij mesazhi pasi në 3 ditët e ardhshme do të jetë një mik ose mikeshë që do të kërkojë të të qëndrojë shumë pranë jush, duke ju shfáqur një dashuri që ju nuk e kíshít parë më parë prej tij/saj.

I gjithë sýními i atij është t’ju bëjë kèq? Në çfarë mënýre? Duke qëndruar pranë teje mùnd të thotë në hèshtjen e tij shumë fjalë nègátive për të ardhmen tënde dhe mùnd t’ju hèdhë një sasi të madhe energjie nègátive që bùron nga shpirti i zí.

Çfarë duhet të bëni ju?

Në 3 ditët e ardhshme mbani në xhepin e djathtë një hudhër ndërsa në xhepin e majtë mbani një objekt mètáli (një lùgë të vogël, një gòzhdë etj…).

Ju nuk e ndálni dot personin nga lígësia e tij/saj, por ama me sendin tuaj që do t’ju sjellë fat do të pèngoni që syri i kèq t’ju prèkë. Mos hárroni, bëjeni që nesër sepse 3 ditët e ardhshme do të jenë shumë të rrèzíkshme për ju.

NUMRI 2 – Fat dhe mbarësi do të keni në 10 ditët në vijim!

Nëse jeni një person që keni líndur në verë do të bekoheni me shumë shëndet dhe dashuri në 10 ditët e ardhshme, ndërsa nëse keni líndur në dimër do të merrni një grùsht të mirë me lèkë pas 10 ditësh.

Ka një mirësi të madhe për ju. Një engjëll aty sipër në qíell e ka drejtuar të gjithë vëmendjen nga ty o njeri që zgjodhe numrin 2 dhe për fat të mirë në 10 ditët e ardhshme do të kesh një sùper fat të mirë dhe një bekim që askùsh më parë nuk e ka pròvuar.

Por, kùjdes! Të kesh lèk më shumë nuk do të thotë t’i shpènzòsh për gjëra materiale apo për qèjfe që nuk do të të hýnin kùrrë në punë. Lèku do të të vijë dhe me bòllëk madje, por t’i duhet të krijosh plane se me ato të ardhura duhet të sígùrosh të ardhmen.

Një lajm tjetër i mirë vjen për ju! Ju jeni një person me një bekim të madh në dashuri dhe shëndet dhe kjo do të thotë se vírùsi nuk ju prèk, ndáj as mos kini aspak fríkë prej kòrònës pasi Universi ju ka bekuar dhe s’ka vírùs që të dalë mbi fòrcën e Universit.

Parashikimi i fùndit për ty lidhet me datën 30 nëntor. Në atë ditë mos hárro, ose gatuaj një ëmbëlsirë në shtëpi, ose bli një ëmbëlsirë, por pikërisht në atë datë në shtëpinë tuaj si një shenjë e Universit, duhet se s’bën të hyjë një send i ëmbël.

NUMRI 3 – Një shenjë e madhe nga Universi thotë se jeta juaj ndrýshon në shumë aspekte!

Shenja e parë lidhet me fatin se ti je një person që prej kohësh po e kërkon një ndryshim të madh në jetën tënde dhe shumë shpejt ai ndryshim do të të vijë. Kjo lidhet fillimisht me një jetë të re jashtë shtetit.

Së dyti, ke një bekim të madh në ndryshimin e të ardhmes dhe nëse këtë vit ke bërë llòtòn amèríkane kjo do të thotë se ke një sháns shumë të madh të të dalë fítùese ndáj dhe lajmi i mirë është se shumë shpejt do të bësh valixhet gati për një jetë të re.

Familjarëve të ty do t’i ndodhë një mirësi dhe kjo lidhet me një punësim të njërit prej fëmijëve i cili më në fùnd do të marrë vendin e punës që ka aspiruar gjithë jetës madje me një rrògë shumë të májme.

Një tjetër lajm i mbarë për ju lídhet me çështjet familjare ku ai i ftòhti dhe ato çastet e errèta që kishin hyrë deri më sot në familje, duke të të sjellë dhe shkáktùar shèrre më në fùnd do zhdùken dhe nuk kthehen më.

Po vjen një periudhë e artë për ty dhe deri tani duket se do të zgjasë shumë, të paktën për 5-6 muajt e ardhshëm mbi kokën tënde do të ketë vetëm bekim.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *