Njerëzit janë duke u lodhur shumë nga kjo situatë e rëndë pandemie që po kalojmë. Ko.ronavi.rusi duket se nuk do të zhduket edhe për një kohë të gjatë nga globi, transmeton gazeta ditore.

Por fituesi i çmimit Nobel në Mjekësi, Bruce Beutler në një intervistë për mediat italiane argumenton pse popullata, tashmë rre.zikohet më pak nga in.fektimi se në nisje të pandemisë.

“Duket vd.eks.hmëria nga COVID-19 po bie gradualisht. Distancimi social dhe maskat e kanë dhënë efektin e tyre mbrojtës. Popullata nuk është më aq e cenueshme sa në fillim, para vendosjes masave bllokuese. Kjo është e vërtetë edhe pse aktualisht kemi një përqindje të vogël të popullsisë që është infektuar, por e gjithë kjo më bën të mendoj që nuk do të ketë një valë të dytë.”- u shpreh ai./Gazeta Ditore

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *