Un jam Lulja nga gjilani dhe po ju rrefej historin time me nusen e vellaut por me
kryesorja eshte ajo me komshiun. Velllau e pru nusen e tij nga Gjermania dhe un e shfrytezova rastin ia preka gjokksin e madh derisa ajo ishte duke e pastruar dhomen e saj, pastaj erdhi komshiu dhe na preki nga mbrapa e vrejti se kemi deshir dhe filloi të na.. .Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *