Pak pasi ka nisur dita e pestë e protestës, qytetarët duket janë më të qetë dhe nuk ka patur tensione mes tyre dhe policisë. Ata janë zhvendosur drejt Kryeministrisë, ndërsa thërrasin në kor “Ardi Veliu, jep dorëheqjen”. Disa qytetarë kanë bërë një veprim simbolik duke u shtrirë në tokë, i cili ngjason me aktin e arrestimit. Edhe sot, kauza dhe kërkesa e tyre vijon të jetë vendosja e drejtësisë për Klodianin. Situata paraqitet e qetë për momentin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *