Kristal po priste me padurim lindjen e djalit të saj. Ajo kishte vendosur ta quante Ian. Shtatzënia e saj nuk ishte e lehtë. Arsyeja ? Ajo kishte një dh imbje të fortë të cilën mjekët e justifikuan nga fetusi në rritje.

Kristal5

Për 21 javë mjekët i thanë se lindja do të shkonte shumë mirë dhe ata nuk vunë re asnjë an o mali te fetusi. Pas një vizite dhimbjet iu shtuan shumë Kristalit dhe ajo u dërgua në dhomën e u rgjencës menjëherë.

Djali i saj erdhi në jetë para kohe dhe i sëmurë. I vogli nuk mundi të mbijetonte. Por ajo që ndodhi në sallën e lindjes ishte dhe më e keqe. Mjeku e lëshoi djalin e saj në tokë dhe i tha:

Mos u mërzit do kesh të tjerë. Kjo është në rregull.”

Djali i saj ishte kaq i vogël, ai rrëshqiti dhe ata nuk mund ta kapnin. Kristal u ankua për mjekun sidoqoftë ai ishte djali i saj dhe mjekz nuk kishte asnjë të drejtë. I shoqi ia gdhen di vetë me duar kutunë e vogël, ku ata vendosën djalin e tyre për t’i dhënë lamtumurën e fundit.

Por Kristal e vuajti shumë atë që bëri mjeku dhe në zemrën e saj ka mbetur një pikëllim i madh.

Burimi: SantePlusMagazine/ Marrë nga Revista Ora.

Kristal3

Kristal1

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *