Pas fjalimit të Vuçiqit, vjen perkrahja nga Amerika për Kosovën në jemi me juPresidenti i Serbisë paralajmëroi se nëse nuk arrihet një kompromis me Kosovën.

Përmes bisedimeve të ndërmjetësuara nga BE, atëherë konflikti “i ngrirë” mund të “shkrihet” në të ardhmen duke treguar llojin e konfliktit midis Armenisë dhe Azerbajxhanit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *