Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, me një fotografi së bashku me vajzën dhe gruan ka uruar qytetarët e Republikës së Kosovës për festën e Vitit të Ri.
Kurti ka thënë se shresoj që ky do të jetë vërtet një Vit i Ri.
“Me dëshirë dhe shpresë për një Vit vërtet të Ri, të gjithë Juve dhë të dashurve Tuaj: Gëzuar 2021!”, shkroi ai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *