Une u martova ne moshe te re ishin prinderit ata qe zgjodhen burrin e jetes sime un e Doja Arionin qe nga femijerija por shqiptaret si kan kur me erdhi koha e marteses per Arionin nuk me lan te martohem dhe me martuan me dike tjeter pa deshiren time kete fat askush mos e paste…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Ne fillim te marteses burrin nuk e doja por me von fillova ta dua ishte shum i sjellshem ishte gjithqka e mrekullueshme kalonim shume mire se bashku,…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

pershtateshim me njeri tjetrin dhe benim pothuajse cdo nate me nje fjal ngopeshim me njeri tjetrin. Por gjithqka perfundoi kur burri im filloi te punonte si vozites kamioni ne nje ndermarje private dhe shkuam nje dit.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *