Meda i takon grupit të skeptikëve që nuk i besojnë ekzistencës së k0ronav’iru’sit. Ai në deklaroi se nuk beson në ko.ron.av.irus dhe thotë se numri i vd.ekj.eve përpara ka qenë më i madh nga së.mu.ndjet tjera.

“Grip ka pasë çdoherë. Duke i respektuar shumë institucionet shën.detë.sore, – po thonë se i pat disa së.mundje e në kuadër të tyre. Ne kete kohe pandemi ne si kengetare kemi humubr shume mbramje e shume lek ja qfare thote ai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *