Të bëhesh prindër sjell një ndryshim të rëndësishëm në jetën e një çifti. Ndonjëherë ndodh që një lindje e fëmijës të mos shkojë siç është planifikuar dhe të dëm tojë ndjenjat e prindërve.

Dy prindër në Indi janë bërë prindër të dy binjakëve, por ata i kanë trupat e ngjitur. Këtë histori
e ka sjell gazeta britanike ”The Sun”.

Babita Ahirwar, 21 vjeçe dhe burri i saj Jaswant Singh Ahirwar, 25, kanë mësuar se ata do të mirëpresin binjakët siamezë që në javën e 35-të të shtatzënisë. Ata ishin informuar nga mjekët për këtë shtatzëni të veçantë, por nuk e prisnin këtë. Babai me trishtim tha:

Ne jemi të sh okuar. Të gjithë janë sho kuar kur i kanë parë. Foshnja e tyre lindi me dy koka, një trup të vetëm dhe tre duar.

Mjeku tha se do të jetë e vështirë që të bëhet një ope racion, por nëna tha kështu ma fali Zoti fëmijën tim dhe kështu do e rris unë me dashuri.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *