Kjo fotogari aspak e zakonshme në rradhët e politikës po bën xhiron e rrjetit së fundmi. Bëhet fjalë është për ministren italiane të Reformës, Maria Elena Boschi.Një foto e saj teksa ajo nënshkruan, ku dalin në pah edhe tangat e saj, është kritikuar nga të gjithë. Por si qëndron e vërteta pas kësaj fotoje?

Mesa duket Maria Elena Boschi ka rënë pre e photoshop-it. Raportohet se ministres bukuroshe i është marrë fotoja ndërsa ka bërë betimin tek presidenti, dhe është ndryshuar aq mirë sa që duket si të jetë origjinale / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *