Bota e re e Instagramit. Emisioni “Bardh a Zi” mbrëmjen e sotme hodhi në “gj yq” VIP-at e rrjeteve sociale.

Miss Universe 2018 Delegates From Europe

Gjatë emisionit nuk munguan edhe batutat mes të ftuarve, mes të cilëve ishte edhe ish-Miss Shqipëria, Trejsi Sejdini. “A do të ma vesh në burrë sot dhe të marr një milion klikime” tha Trejsi duke shkaktuar të qeshura në studio.

Batutat në emision

Ornela Gaçe: Hajde bëjmë një emisione me të puthme dhe është emisioni më i klikuar, ne kemi 14 vite

Trejsi Sejdini: A do të ma vesh në burrë sot dhe të marr një milion, të ma gjesh një burrë tani, tani dhe të shkojmë një milion ne tani.

Ornela Gaçe: Kam edhe Erion Kriston e martuar, ta kisha gjetur…

Trejsi Sejdini: Më vjen turp nga vetja kur e shikoj... - YouTube

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *