Jessica Weaver, modelja e njohur, ka një këshillë për ndjekësit e saj.

Ajo i ka ftuar ata që të jenë të hidratuar dhe të pijnë ujë sa më shumë, sidomos kur dalin nga sauna.

Krahas shkrimit në fjalë, në fakt, fokusi ka shkuar tjetër kah, e ku mund të shkonte tjetër pos te gjoksi i saj bombastik.

Jessica e cila pinte ujë me shishe të vogël, pak prej ujit e ka derdhur në gjoks e me këtë imazh ajo nuk i la fort vend imagjinatës mashkullore.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *