Një grua 42 vjeçare është bërë nënë e katër vajzave. Ajo nuk e priste këtë gjë. Ajo dhe burri i saj e kishin një vajzë dhe nuk e kishin menduar.

Mjekët kur panë ekot thanë se do të bëhej me tre vajza, po kur lindi ishte një surprizë e madhe. Ajo lindi katër vajza dhe të katërta janë binjake identike.

Që kjo që ndodh shumë rrallë. Askush nuk ishte i përgatitur, madje as mjeku, sepse siç duket një nga foshnjat ishte fshehur totalisht pas motrës së tij gjatë kohës që ishte bërë eko.

Tani ajo është shumë e lumtur që ka 5 vajza dhe katër prej tyre janë identike. Më poshtë po sjellim edhe fotot që do ua ngrohin zemrën.

Burimi: Santeplusmag/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *