Një lajm i bukur vjen nga Anglia. Një nënë ka lindur dy binjakët e saj gjatë kohës që ishte në ko ma nga Covid-19.

Ata janë mirë tani, të tre gëzojnë shëndet të plotë. Uke e cila është emigrante nga Afrika gëzon shëndet të plotë po ashtu edhe dy binjakët e saj. Ajo i mbjetoi Covid-19 dhe tani është nënë e katër fëmijëve.

Të tre kanë kaluar momente shumë të vështira, por të tre kanë mbijetuar dhe janë të shëndetshëm. Për të gjithë kjo është cilësuar si një mrekulli e madge nga Zoti. Ajo ka thënë:

Mendoja se do humbja jetë, bashkë me fëmijët e mi. Por ne ia dolëm. Unë bashkë me fëmijët e mi jemi mirë. Mund të hedh se mjekët bënë një mrekulli të madhe për ne edhe Zoti.”

Burri Mateu ka thënë se ka kaluar ditë të vështira. Ai ka treguar:
Jam lutur që mos të humbja gruan dhe fëmijët e mi. Jam lutur shumë dhe tani jemi të gjithë bashkë.

Binjakët kanë qëndruar 116 ditë në spital dhe më në fund bashkë me nënën e tyre ata janë larguar në shtëpinë e tyre dhe luten që mos të kalojnë më momente kaq të vështira.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *