Jam nje vajze nga Kosova nuk do e beje publik emrin tim per arsye sigurie por nuk mund te rri pa e treguar historin time se si me shiten familjaret te shoku i tyre maqedonas ped 5000 euro. / Vazho lajmin më posht pas marketingut

Pasi me shiten ne fillim ai sillej mir me mua por pas disa muajve filloi te me dhunonte edhe ate dhune se’k”suale, nuk mund te duroja ato qe mi bente dhe vendosa qe ta… / Vazho lajmin më posht pas marketingut

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *