E ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora moderatorja Eva Murati u shpreh se kur pa foton e imamit Elvis Naçi duke reklamuar dyqanin e syzeve u tme rrua.

Murati: Feja është një kontratë gj aku dhe për gjëra shumë më të vogla preken shumë, lëre pastaj për gjëra të tilla si feja.

Kur e kam parë për herë të parë këtë foto mendova se ishte shaka, por pastaj kur e kuptova që nuk ishte, u tmerrova.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *