E tepron Mustafa Nano (sipas burimit të lajmit nga shqip lajme). Ai, madje ka mbrojtur edhe më shumë deklaratën e tij.

Nano, ka ngritur disa pyetje kur u pyet nga gazetari për deklaratën se “kosovarët kanë gj’ak ser’bi”. Mustafa Nano nuk është zmbr’apsur nga deklarata e tij që kosovarët kanë gj’ak serbi./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *