Mustafë Muçaj është imazhi i lajmeve qendrore në televizionin publik të Kosovës, në “RTK”.

Muçaj është ndër personazhet që asnjëherë nuk kanë pëlqyer të konsumohen, të jenë kudo, në çdo vend.

Ai, ka ditur ta ruajë imazhin e tij dhe të kultivoj respekt tek njerëzit.

Mustafë Muçaj, përjetoi humbjen më të madhe në jetë, atë të bashkëshortes, që ishte personi më i dashur për të.


Siç dihet, Mustafë Muçaj tashmë ka ndërtuar një jetë të re në krahët e një femre tjetër.

Prezantuesi është parë edhe në publik me të dashurën.

Të bijat e tij, Anita e Lola, vazhdojnë ta ruajnë e kultivojnë dashurinë e madhe për të atin, i cili mbetet figura më e rëndësishme në jetën e tyre.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *