Ka qenë një puntatë e ngarkuar kjo e “PërPuthen” për Anën, pas transmetimit të takimit mes Fationit dhe Melisës.

Ana e tregoi qartë xhelozinë e mbase dhe zhgënjimin nga Fationi, ndërsa kishte përgatitur edhe “një roman të tërë”, siç e cilësoi ajo, për t’ja thënë Fationit.

Ndërsa lexoi vetëm rreshtat e parë, drejtuesja e emisionit, Bora Zemani, i tha se nuk ka kohë për një diskutim të gjatë, duke i premtuar se do të kishte kohë të diskutonte me Fationin të hënën.

Por Ana u ngrit duke thënë “deri të hënën flasim”, ndërsa goditi me shuplakë Fationin dhe u largua. Nuk dihet ende nëse ajo ka marrë vendimin për t’u larguar edhe nga emisioni.

Menjëherë pas këtij veprimi Fationi u shfaq i revoltuar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *