Babai i Klodian Rashës që u ekz.ek.utua me ar.më zj.arri mesnatën e sotme është përl.otur përpara mediave. Në një intervistë për TVKlan, Rasha me l.ot dhe duke qa.rë shpreh dhi.mbjen e madhë për hu.mbjen e të birit.

Ai shton se të birin ia ka ma.sa.kruar polici, ndërkohë ai priste që ta martonte pasi 25-vjeçari ishte i fejuar.

“Prisja ta martoja, policia e ka ma.sa.kruar në derë të shtëpisë, nuk mund të ndodhë kjo gjë. E kanë ma.sa.kruar djalin. Ka qenë duke pirë kafe në një lokal në lagje dhe kur ka parë policinë ka ikur sepse nuk kishte maskë. Unë prisja ta martoja se e kisha fejuar…e kanë ma.sa.kruar djalin, nuk njihet ku.f.oma,”- tregon ai duke q.arë me zë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *