Gazetari i CNN Andrew Kaczynski dhe gruaja e tij, reporterja e Wall Street Journal, Rachel Louise Ensign, po vajtojnë për hu mbjen e vajzës së tyre 9-muajshe, Francesca. Ajo vd ïq në prag të Krishtlindjes, tha Kaczynski në një cicërimë në Twitter, pas një be teje disa mujore me kán cerin.

Andrew Kaczynski's 6-Month-Old Daughter Has Rare Brain Tumor | Heavy.com

“Ne jemi zemërth yer që duhet të njoftojmë se vajza jonë e bukur Francesca v dïq natën e kaluar në krahët e mamasë dhe babait të saj,” shkroi ai në Twitter.

“Do të ketë gjithmonë një boshllëk i madh në zemrat tona për të. Ne jemi shumë mirënjohës që kemi njohur dashurinë e saj. Francesca të duam ”. Në shtator, Kaczynski njoftoi se fëmija i tyre ishte diagnostikuar me një “tumor të trurit jashtëzakonisht i rrallë dhe shumë ag resiv”.

Në prag të Krishtlindjes, Kaczynski shkroi në Twitter duke kërkuar lutje dhe “shpresë për një mrekulli të Krishtlindjes” për familjen e tij, por duket se nuk kishte asgjë që mund të bëhej për ta mbajtur në jetë të voglën.

CNN's Andrew Kaczynski says baby daughter died after cancer battle

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *