Shpesh bota e meshkujve dhe shijet e tyre për femra, është e vështirë për t’u kuptuar. Por duket se disa studime kanë bërë të mundur që të dilet në disa përfundime shumë interesante… Madje mund të pyesni meshkujt që keni pranë, nëse janë dakord ose jo me këto 8 cilësi, që konsiderohen si më të preferuarat e tyre tek një femër.

Buzët e rrumbullakëta
Kjo e veçantë duket se tërheq vëmendjen e burrave në çdo vend të botës. Buzët veçanërisht ato të plota, me një formë të rrumbullakosur, janë një nga karakteristikat fizike që tërheqin më shumë fantazitë e mashkullit. Një kërkim nga Universiteti i Mançesterit disa vjet më parë i quajti ato një nga detajet më se.ksi.

Toni i zërit
Toni i zërit, së bashku me mënyrën se si ne shikojmë ndërsa flasim, janë një tjetër nga ato karakteristika që dallohen në sytë e meshkujve. Ka nga ata që kanë shkuar deri aty sa ta quajnë një grua veçanërisht tërheqëse nga mënyra e saj e të folurit, pavarësisht pamjes së saj fizike!

Sytë dhe mënyra e shikimit
Nuk mund të na mungonte kjo karakteristikë e grave, e njohur gjithashtu si universale. Mbi të gjitha format, së bashku me mënyrën e shikimit dhe vëzhgimit, janë detajet që go.dasin dhe tërheqin burrat.

Gjatësia e flokëve
Një tjetër nga 8 karakteristikat fizike të grave që tërheqin burrat nga lindja në perëndim, veri dhe jug është gjatësia e flokëve të tyre! Natyra njerëzore ka qenë e qartë për këtë karakteristikë fizike të grave. Flokët e shkurtër konsiderohen më pak femëror dhe më pak se.ksi se flokët e gjatë.

Era e feromonit
Shumë njerëz nuk janë të vetëdijshëm se secili lëshon një feromon të veçantë me një aromë të pakuptueshme. Një erë që na bën disi unik, dhe kjo gjithashtu rezulton të jetë një tipar shumë i theksuar nga burrat.

Harkimet e buta
Një grua me kthesa të buta dhe jo këndore është në gjendje të tërheqë sytë e burrave.

Ngjyra e kuqe
Një grua që vesh këtë ngjyrë konsiderohet tërheqëse. Një tjetër nga ato karakteristika që jo vetëm që konsiderohen nga burrat, por konsiderohen kudo si një emblemë joshjeje.

Pjesa e poshtme e shpinës
Më në fund nuk mund të mungonte kjo veçanti që njihet si tejet se.ksi. Aq shumë saqë disa kultura mësojnë dhe inkurajojnë kujdesin dhe formën e vitheve si një sinonim i feminitetit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *