Volt ishte djaloshi që nga mosha 10 vjeçare e tij e imagjinoi vogëlushen që do të ketë në të ardhmen. Ai pas disa vitesh u njoh me fqinjën e tij të quajtur Eni, dhe krijuan lidhjen e tyre së bashku. Fantazonin se si dëshirojnë të kenë një vogëlushe të quajtur Kloi, por gjatë shumë përpjekjeve për të pasur fëmijë, gjithçka rezultoi pa sukses.
Një ditë, qendra e fëmijëve të braktisur e telefonoi Enin dhe i tha se është një vogëlushe e sapolindur të cilën nëna e saj e ka sjellë në jetimore, ndërkaq si Eni poashtu edhe Volt, u gëzuan pa masë. Kur shkuan ta merrnin vogëlushen, ska si të ishin më të lumtur. Por kur Volt pa nënën e vogëlushes, ishte pikërisht si vajza që ai e kishte imagjinuar ndër vite.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *