Kudo nëpër botë është krijuar stereotipi që ushtria dhe policia janë profesione të përshtatshme kryesisht për meshkujt.

Por kohërat kanë ndryshuar, tashmë edhe vajzat po përfshihen gjithnjë e më shumë në mbrojtjen e qytetarëve, madje janë vendosur edhe në zinxhirët drejtues. Edhe pse në një profesion që gjithnjë është preferuar nga burrat, gratë ushtare nuk e kanë humbur kurrë sensualitetin e tyre. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *