Eshtë transferuar së fundmi në Itali nga Sal Lake Siti, në Utah, për të treguar transformimin e saj.

Allegra ka një gjoks me masën 10-ta, me 137 centimetra rrumbullakësi, 11 kilogramë peshë,

tre operacione dhe 75 mijë sterlina të shpenzuara për të realizuar ëndrrën e saj: “Të ketë një gjoks për rekord”.

“Nuk është silikon, por një zgjidhje fiziologjike, me pak fjalë kam një aparat nën muskujt e gjoksit që e kam vendosur prej vitesh”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *