Kengetari i njohur Noizy ka rrefyer se ka takuar sot familjen e të ndj erit Klodian Rasha. Reperi pohoi se shkoi për t’i ngu shëlluar bashkë me të atin, duke iu shprehur hapur edhe mbështetjen për ndihmë financiare, gjë të cilën, familjarët e Rashës nuk e kishin pranuar.

“Më thanë faleminderit shumë për iniciativën, që erdhe deri këtu dhe i solle këto të ardhura, por ne do i çojmë direkt për bamirësi”, – tha Noizy, teksa ishte pjesë e “Ftesë në 5”.
“Aty u ndjeva më mirë në fakt dhe kuptova që kishin edhe dy djem të tjerë. Ishin të zotët e vetes shkurt e shqip. Ishin njerëz fisnikë e me nderin e lartë dhe sinqerisht më vjen shumë keq që u ka ndodh ajo lloj fatke.qësie”, – tha ai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *