Muajin e kaluar vogëlushja nga Kroimiri i Lipjanit, Vlora Meta, ka pësuar aks id ent. E pas tri javësh që kishte qëndruar ko ma, ajo nuk arriti t’i përballoj lë nd imeve të marra dhe gjatë ditës së sotme ka ndërruar jetë.

Lajmin për vd ekjen e saj e ka bërë të ditur kryetari i PDK-së në Lipjan, Hyzer Rizani.

Postimi i tij:

E nderuara familje Meta, Me dhembje të thellë morëm lajmin për humbjen e jetës së më të dashures suaj, Vlora Meta.
Vajzat e sjellshme si Vlora gjithmonë lënë pas vetes dhem bje, prandaj veprat e saj si nxënëse dhe vajzë shembullore lënë kujtime të mira.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *