Në këto ditë festash një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjermani. Si bëhet e ditur një burrë i ka ma rrë jetën vajzave të tija dhe më pas i ka dhënë fund jetës së tij.

Në fshatin Längenfeld pol icia ka gjetur të pa jeta vajzat dhe babai i tyre është gjetur në vaskë pa ndjenja. Ende është e paqartë se cili është motivi.

Nëna e dy vajzave ishte në punë në një restorant. Në momentin që ajo nuk po lidhej dot me të shoqin ka marrë të motrën në telefon dhe i ka thënë të shkoj të shikoj, ç’po ndodhte në shtëpi.

Vajzat e vogla u gjetën të pajeta në katin e parë të shtëpisë. Kurse babai u gjet pa ndjenja si u tha dhe më lart në vaskë. Si raportohet nga mediat gjermane ai është në gjendje të mirë në spital, por ende nuk ka folur.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *