Krishtlindja ”është nxirë” në Gjermani për shkak të një aksid enti të rëndë që ka ndodhur. Raportohet se një makinë ka dalë nga rruga dhe më pas është kthyer përmbys.

Çdo ndihmë erdhi tepër vonë për dy viktimat (foto e simbolit)

E ditur bëhet se dy të rinj, 18 dhe 20 vjeç kanë humbur jetën në vend. Kjo ngjarje kaq e rëndë ka ndodhur në rrugën Dietlas në drejtim të Stadtlengsfeld.

Makina si raportohet drejtohet nga 20-vjeçari. Ekipi i emergjencës shkoi menjëherë në vendin e ngjarjes por për dy të rinjtë ishte shumë vonë. Ata kishin dhënë shpirt në vend si u raportua dhe më lart.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.

qirinj

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *