Më pak se dy javë pasi lindi vajzën e saj të parë, nëna e dhjetë fëmijëve nga Teksasi ndërroi jetë.

Sonya Harlow është lutur për vite me radhë që të ketë një vajzë, tha burri i saj Spencer për Bluebonnet News. Lutjet e saj u përgjigjën më 5 nëntor, kur ajo lindi një vajzë të cilën e quajti Eliana, që do të thotë “Zoti u përgjigj”. Vetëm 11 ditë më vonë ajo humbi be tejën për jetën e saj.

“Unë nuk e di se si do të jetoj pa të,” tha shoqja e saj më e mirë Nancy Leger Dave, e cila nisi një ngjarje bamirësie për familjen Harlow në GoFundMe. Sonya (39) kishte ndërlikime gjatë shtatzënësisë, gjë që e bëri të pamundur të punonte.

“Ajo nuk punoi për muaj të tërë para lindjes, kështu që burri i saj u kujdes për të gjithë dhjetë fëmijët financiarisht,” shtoi Nancy.

“Ajo kishte vetëm djem në shtëpi dhe u lut për vajzën. Ne e quajtëm Eliana, ajo është përgjigjja e Zotit për lutjet tona ”, shtoi Spencer. Gjithçka ishte ideale deri të hënën e kaluar, kur Spencer u zgjua nga ankesat e gruas së tij.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *