Policia e Tiranës ka nda luar autorin Përparim Tela (Ademi) qe u mori je ten dy motrave

Policia thotë se ndalimi i tij ka ardhur si rezultat i rre thimit të zonës, pikave të kontrollit dhe trysnisë së ushtruar nga shërbimet e Policisë. Ky shtetas aktualisht ndodhet në ambientet e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, për veprime të mëtejshme hetimore.

Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani, ishin në banesën e tyre paraditen e sotme, së bashku me dy fëmijët e njërës prej tyre kur iu mor j eta nga Përparim Tela (Ademi), dhe bashkëjetonte prej disa vitesh me Kristinën, ndërsa kjo e fundit i kishte kërkuar nd arjen, dhe kjo duhet se është bërë shkak dhe për kon fl iktin.

Drejtori i Policisë së Tiranës Rebani Jaupi u shpreh gjatë një komunikimi me mediat se në momentin kur ka ndodhur vr a sja të pranishëm kanë qenë dhe dy fëmijët e njërës, të cilët po merren në pyetje në prani të psikologëve për shkak të gjendjes së rë nduar të tyre. Ata pritet që të japin edhe një përshkrim të saktë të mënyrës sesi ka ndodhur ngjarja e rë ndë, për të cilën policia u njoftua nga fiqnjët e motrave.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *