Reperja kosovare Tayna, vazhdimisht publikon foto dhe video të ndryshme, sa nganjëherë ia tepron.

Reperja kosovare Tayna, vazhdimisht publikon foto dhe video të ndryshme, sa nganjëherë ia tepron.

Së fundmi ajo ka publikuar një fotografi nga xhirimet e klipit “Johnny”, të cilin e publikoj pak ditë më parë, ku u prit mjaftë mirë nga publiku, shkruan infokosova.

Nuk do ta besoni se sa shumë ndryshon ‘Sasa’ kur pozon me grim në fytyrë
20/10/2020

Po vuan nga sëmundja të keqe sa shpirti i tij e di, por 10-vjeçari është më trim se burrat : E kuptova kur qau mami, po buzëqeshja ime është më e madhe, do e mund atë!
16/09/2020
Ajo në këtë foto ishte mjaftë e ‘nxehtë’, ku kishte kapur njërën këmbë me dorë duke e ngritur lart dhe fokus kishte të pasmet e saj.

Po ju si mendoni?/infokosova

Së fundmi ajo ka publikuar një fotografi nga xhirimet e klipit “Johnny”, të cilin e publikoj pak ditë më parë, ku u prit mjaftë mirë nga publiku, shkruan infokosova.

Ajo në këtë foto ishte mjaftë e ‘nxehtë’, ku kishte kapur njërën këmbë me dorë duke e ngritur lart dhe fokus kishte të pasmet e saj.

Po ju si mendoni?/infokosova

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *