Ana dhe Melisa kanë “n xehur” atmosferën në “Shiko Kush Luan”, ndërsa kanë dhuruar disa momente k ër cimi se ksual.

Vajzave iu ofrua nga një balerin, por Ana, në vend të balerinit zgjodhi Atdheun. Mes tyre ka patur takime që kanë shkuar shumë mirë dhe kiminë e treguan edhe në “Shiko Kush Luan”.

Ajo i dhuroi një kërcim shumë sen sual e joshës në prehër, ndërsa në një moment i hoqi dhe këmishën.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *