Familjarët, miq, të afërm dhe prindërit i kanë dhënë sot lam.tumirën e fundit Klodian Rashës, 25-vjeçarit që u vr a nga një ef ektiv policie pak metra larg banesës së tij.

Mes lot.ësh, arkmorti me trupin e paj etë të 25-vjeçarir u nxor nga banesa për t’u përcjellë në banesën e tij të fundit. Babai i të riut ka prekur të gjithë të pranishmit, pasi nuk ndahej dot nga ark ivoli i të riut teksa po futej në src=”https://www.youtube.com/embed/h4dBHuPLo8M” width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *