Një tërmet i fortë që g oditi Kroacinë me magnitudë 6.2 kishte epiqendrën afër Petrinja, por ai u ndie fuqishëm në të gjithë vendin.

Dhe sipas mediave kroate, skenat e para nga Petrinja janë të f ri kshme – ka shumë shk atërrime – dëgjohen britma dhe ka të pl a gosur si dhe të v dekur.
Siç bëhet e ditur më tej, një fëmijë gjeti vd ekj en në Petrinja, konfirmoi kryetari Darinko Dumboviq. Bëhet fjalë për një vajzë 12-vjeçare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *