Të enjten e kaluar,fansat e Sylvester Stallone patën një frikë të madhe kur një ndjekës i aktorit amerikan botoi një fotografi të tij ku ai është parë me shëndetin e tij të përkeqësuar.Nga publikimi i përdoruesit “sylvesterstallone1946” në llogarinë e Instagram, mijëra tifozë mendonin se aktori “Rambo”dhe“Rocky”,në mesin e shumë filmave të tjerë, vuante nga kanceri. te gjithe fansat e tij i uruan Rockit sherim te shpejte dhe e bekuan ate.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *