Një nga violinistet më të mira shqiptare që ka bërë karrierë në Itali, Fatlinda Thaci i ka prekur të gjithë me gjestin e saj.

E ëma e Fatlindës ndë rroi jetë pak kohë më parë dhe si amanet kishte lënë që vajza e saj të luante me violinë tek va rri pasi të ndërronte jetë.

Fatlinda ka luajtur me violinë në va rrin e saj, foto të cilën e ndau me ndjekësit e saj në rrjetin social Facebook ku ka marre me dhjetra like dhe komente.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *