Historia e mrekullueshme e kesaj vajze tregon se shpresa humb e fundit dhe se per njerezit mrekullite ekzistojne.Ajo ka mundur të ribashkohet me prindërit e saj biologjikë, 20 vite pasi i humbi të atit në tren.
24-vjeçarja Yulia Gorina u zh du k pa lënë gjurmë në vitin 1999, në një tren që udhëtonte mes Minsk-ut dhe Asipovichy, Belarus, ndërkohë që babain e kishtë zënë gjumi.

Asokohe vogëlushe, Yulia përfundoi 550 milje larg, ekzaktësisht në Ryazan dhe tre javë më vonë, pasi au torit etet e patën të pa mundur të gjenin prindërit e saj biologjikë; e dhanë të mit urë n për bir ësi m.Dy dekada më vonë, 24-vjeçarja mundi t’i gjendte prindërit falë të dashurit të saj, i cili i zbuloi përmes një kërkimi fare të thjeshtë në internet.Pasi e reja u takua me familjen, një test AD N-je mundi të vërtetonte se po, Yulia është e bija e Viktor-it dhe Lyudmila-s. I ati kërkoi thellësisht falje që një ditë të tr ishtë të 1999-s humbi vajzën e tij!

Mbetet ende e pa qartë se si Yulia u zh du k, ndonëse kjo e fundit mban mend se përgjatë udhëtimit u shoqërua nga një çift që dy sh ohe t se mund ta ketë rrë mb yer.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *