Ndonjëherë kur personi të cilin kemi në krah, tregon afeksion ndaj nesh, mendojmë se ka ndodhur diçka.

Zakonisht ekspertët e lidhjeve, gjeste të tilla të papritura i marrin si shenja tradhtie. Kjo ndodh sepse partneri mund të ndihet në faj që ju ka tradhtuar dhe do t’ju bëjë të ndiheni mirë e të vlerësuar.

Një rast i ngjashëm i ka ndodhur një ndjekësi të faqes JOQ Albania, i cili ka vendosur të ndajë historinë e tij me lexuesit për të marrë një mendim.
Ai është shprehur se pas 13 viteve martesë, për herë të parë gruaja e tij i ka sjellë kafen në krevat.
Dërguesi thotë se dyshon se kjo është një shenjë që ajo po e tradhton.
Ai ka shkruar për JOQ Albania:

Prsh..kam 13 vjet i martuar dhe sot per here te pare me ka bere nusja kafe dhe ma ka sjelle tek krevati..se di a te mendoj qe do ndodhi ndonje gje e keqe ..apo me tradheton thua..postoje pak.
*Komentet ju takojnë juve.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *