Rosanna Davison ka qenë gruaja më e bukur në botë. Ajo ka qenë ‘Miss World’ Rosanna Davison dhe burri i saj Wesley Quirke janë bërë prindër të dy binjakëve.36 vjeça rja kishte pë suar më parë 14 ab orte spontane, por mrekullia e madhe ndodhi për të Rosanna Davison njoftoi përmes rrjeteve sociale se dy djemt e saj binjak Hugo dhe Oscar janë në gje ndje shumë të mirë.Rosanna Davison nuk kishte hequr dorë nga dëshira e saj për të pasur fëmijë më parë. Mjekët ia kishin heq ur asaj shpresat, por ajo gjithmonë ka shpresuar se do të kishte fëmijë dhe ëndërra e saj e madhe u bë realitet.

Ajo ka thënë:Ndoshta i humba shta tzënitë e mija aq shumë herë sepse isha e str esuar shumë. Tani jam e lumtur kam dy djem të shëndetshëm dhe Zoti bëri mirë për mua.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *