Ledri Vula dhe partnerja e tij Sara Hoxha u bënë këtë javë prindër për herë të parë.

Më datë 14 erdhi në jetë vajza të cilën ata e quajt Poem Blu.

Emri Poem Blu ka çuditur shumë ndjekësit, por ky emër është vërtet i veçantë dhe ka kuptim shumë domethënës, prandaj edhe çifti e ka zgjedhur.

Poem është një emër unik për vajza që nuk përdoret gjerësisht.

Poem ka kuptimin “gur i çmuar”. Është një emër arti dhe, si i tillë, paraprin jetën e asaj që e mban.

Blu, ndryshe njihet edhe si “gift from god”, “dhuratë nga Zoti”.

Çifti i njohur mezi e kanë pritur ardhjen në jetë të vajzës së tyre dhe këtë e kanë treguar edhe përmes postimeve në rrjetet sociale.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *