Në Republikën Çeke ka ndodhur një ngjarje shumë e bukur. Një çift i ri priste vetëm një fëmijë, por mjekët janë habitur.

23-vjeçarja çeke solli në jetë jo një por pesë fëmijë. Çifti, Alexandra dhe Antonin Kinovas, janë shumë të lumtur për fëmijët e tyre.

Edhe vetë mjekët janë mrekulluar nga kjo ngjarje. Mjekët u befasuan nga lindja e rrallë dhe historike e nënës 23-vjeçare.

Mjeku që ishte në sallën e lindjes tha:

Kur pashë fëmijën e pestë unë fillova të qaj. Nuk kisha më parë një gjë të tillë.”

Fëmijët quhen Daniel, Michael, Alex, Martin dhe Tereza. Prindërit e rinj janë bekuar me katër djem dhe një vajzë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *