Ka ndërruar jetë, Labinot Aliaj, këshilltar komunal në komunën e Istogut

“Ngushëllime familjes dhe të gjithë atyre që e njohën Labin. Djal energjik që do i mungoj shoqërisë!

Ende spo mund të besoj për lajmin tro nditës. Ishalla në xhehnnet shoku”, ishte shkrimi i miqve të të ndjerit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *