25-vjeçari Klodian Rasha u v ra mëngjesin e ditës së hënë gjatë kohës që kishte dalë për të blerë një paketë nga polici Nevaldo Hajdaraj.
Më poshtë është fotoja e efektivit të policisë, i cili aktualisht është nën hetim ndërsa ditën e nesërme do të njihet dhe me masën e sigurisë.
Në të gjithë vendin kanë nisur p rotestat në emër të drejtësisë që duhet vënë për çështjen e v rasjes së Klodian Rashës.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *