Dikur ishte shumë më aktive në rrjetet sociale.

Por, me foton që e hodhi së fundmi në Instagram, Rashel ka ‘ndezur’ rrjetin me pamjen e saj.

Në foto bukuroshja shihet e veshur në rrjetë dhe dukej shumë seksi.

Madje, për të mund të themi që është një nga biondet më seksi shqiptare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *