Në emisionin, Love Story, ka patur një debat shumë të fortë mes Silvanës dhe Saimirit, pasi ky i fundit e elimi noi.

Teksa Silvana e akuzoi se po elem inon vajzat që i kundërvihen dhe kanë karaktert të fortë, dhe zgjedh ato që i përulen.

Në debatin mes tyre, Saimiri i është përgjigjur ashpër Silvanës. “Ndoshta njëra nga vajzat ka ardhur më shumë për veten e saj se sa për mua.

Më vjen mirë që tregon veten e vet për këtë arsye nuk i kam dhënë lule sot, sepse e dija që pas kësaj vajze që rri kështu e tërhequr, fshihet diçka tjetër edhe faleminderit që po e tregon veten dhe këtu”, shprehet Saimiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *