Gjoniblack emisioni i njohur që shfaqet n’Kanal10 dhe youtube me Meriton Mjekiqin.

Ksaj here ishte ndryshe nga emisionat tjere,do pyesni veten pse?

Sepse ishte grupi E7 THE REAL G’S – E7 …PER HERE TE PARE NE INTERVIST PAS 20 VITEVE.

Per me shume shikojeni videon:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *