Vali Corleone në këtë intervistë ka folur për jetën e tij private, për një shumë të madhe parash që ia kanë sjellur nga Amerika dhe shumë sekrete të tjera që nuk i kemi ditur për jetën e tij. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun

Madje, Kingu ka thënë se ka qenë tu u marre me disa pune te veta,ai ka prezantuar super veturen e tij. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *